Aankondiging

Collapse
No announcement yet.

Volvodrive treffen 13-09-2020

Collapse
X
 
 • Sorteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

  Volvodrive treffen 13-09-2020

  Beste Volvo-liefhebber,
  Volvodrive Magazine organiseert vooralsnog voor de vijfde keer op rij het internationale Volvodrive Treffen. Europa’s grootste openlucht spektakel op Volvo-gebied, dat ook dit jaar op het evenemententerrein van Aquabest te Best (nabij Eindhoven) wordt gehouden.

  Volvodrive Treffen is in slechts vijf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste evenement op Volvo-gebied in Europa en daar zijn we als organisatie uiteraard reuzetrots op! De basis voor dit succes ligt echter niet alleen bij ons als initiatiefnemers, maar tevens bij alle Volvo-liefhebbers die jaarlijks het evenement een bezoek brengen. Volvodrive Treffen is een evenement voor het gehele gezin, waar Volvo-rijders uit binnen- en buitenland elkaar treffen met hun Klassieker, Youngtimer of recent model!

  Uiteraad houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM en wij verwachten hetzelfde van jou.

  Toegang
  Per Volvo betaal je € 5,- om verzekerd te zijn van een plek op het terrein van Aquabest. (Niet-Volvo’s betalen ook dit bedrag, maar dienen hun auto te parkeren buiten het evenemententerrein op de hiervoor bestemde parkeerplaatsen). De tickets zijn vanaf nu aan te schaffen via de website www.volvodrivemagzine.nl.

  We zien je graag op zondag 13 september bij:
  Aquabest – Ekkersweijer 1 – Best.
  Het evenement is van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  Volvo 360 GLE 1985 & Volvo 360 GLE 1987
Working...
X