Aankondiging

Collapse

Nieuw forum

Beste leden,

Welkom op het 'nieuwe' forum. Zoals je al ziet ziet het er wat meer 2021 uit dan ons 'oude' forum. We hebben met de grootste zorgvuldigheid alle berichten en foto's over gezet. In de komende weken zal er nog hard gewerkt worden aan het uitbreiden van functionaliteiten en nog wat kleine uitdagingen op de achtergrond.

Je kunt inloggen met je gegevens zoals je die ook op het oude forum gebruikt.
Omdat het nieuwe forum met grotere plaatjes werkt als avatar/profiel plaatje is het van belang dat je in je profiel een nieuw plaatje upload. Mocht je een probleem hebben met foto's uit je fotoalbum, controleer dan even of je fotoalbum als zichtbaar staat.

Voor meer informatie over de upgrade van het forum en loop je tegen zaken aan? Meldt dit dan aub in het topic onder Discussie, Algemene Discussie en dan het topic 'Forum update' zodat we deze op onze werklijst kunnen plaatsen. Rechtstreekse link: http://forum.v3c.nl/forum/discussie/...6-forum-update

Heel veel plezier met rondkijken en gebruiken!


Met vriendelijke groet,

Diede van Abs
Kevin Kloosterman
Bekijk meer
See less

Weigerende sigarettenaansteker

Collapse
X
 
 • Sorteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

  #16
  Zo hebben ze het inderdaad bedacht.

  Dat soort voorbereidingen zijn de draden altijd vast getaped aan de kabelboom in een lus.
  www.naafdopjes.nl Te koop: 1988 340 Basic CVT *nieuwstaat*

  Comment


   #17
   En het is dubbel uitgevoerd, links voor de aansteker, rechts voor klokje...
   Volvo 340 GL Special, 5 d, 1990, 1.4, CVT | Volvo 340 GL Special, 3 d, 1990, 1.4, CVT |Volvo 245 DL, B21A, AW71, LPG, 1976

   Comment


    #18
    0Moet ik persee dus links gaan zoeken? Of kan hij ook rechts ed maakt DAT niet uit? Kan me voorstellen DAT het klokje minder afgezekerd is. Wat gek is als je DAT klepje eruit trekt zie je de juiste draden niet. Links zullen ze wel onder stuur zitten helemaal rechts. Niet gekeken nog. Heb 2 euro ooit betaald voor die aansteker nu vragen ze gerust 25.... Maar nu zijn die dingen must have. Telefoon TomTom ect.

    Comment


     #19
     Ik denk dat die draden via zelfde zekering komen, per kleur dan.
     En zolang je geen 220V omvormers of verwarming/koelapperatuur er op aansluit zal het wel goed komen.
     Volvo 340 GL Special, 5 d, 1990, 1.4, CVT | Volvo 340 GL Special, 3 d, 1990, 1.4, CVT |Volvo 245 DL, B21A, AW71, LPG, 1976

     Comment


      #20
      Ik heb de draadcamara er eens doorgehaald. Op been paar punten in bochten en Dan heb OK het over 1 mm is de plastic van de buitenkabel weg. Kun je problemen mee krijgen Al's plastic ook weg is aan andere label. Was niet zo. Denk DAT ze DAT bijna allemaal hebben. Immers wie controleerd zijn kabelboom nu met camara

      Comment


       #21
       Oorspronkelijk geplaatst door Markvictor Bekijk bericht
       Ik heb de draadcamara er eens doorgehaald. Op been paar punten in bochten en Dan heb OK het over 1 mm is de plastic van de buitenkabel weg. Kun je problemen mee krijgen Al's plastic ook weg is aan andere label. Was niet zo. Denk DAT ze DAT bijna allemaal hebben. Immers wie controleerd zijn kabelboom nu met camara       Lees je tekst eens terug, en leg eens rustig uit waar je het nu over hebt? Iets minder snel typen.
       Ik volg het niet helemaal, draadcamera, bestaat zoiets? Wel interessant.


       Overgens over draadbomen controleren, heb al meerdere malen gezien dat er af ten toe losse amp stekkers niet goed zitten in hun verzamel plug, bijvoorbeeld achterop de lichtschakelaar of zekeringkast.
       Met als gevolg dat dit slecht contact maakt, heel erg heet wordt, de stekker smelt en uiteindelijk geen contact meer maakt. Toevallig deze week nog gehad bij een 340 waarbij de verlichting het ineens niet meer wilde doen.
       www.naafdopjes.nl Te koop: 1988 340 Basic CVT *nieuwstaat*

       Comment


        #22
        Digital endoscope alliexpress 20 euro. Fantastisch James bond apparaat. Verlicht met led alles opslaan op HD op SD kaart en scherm 5 inch. Je kunt er alles mee benzine leidingen in kokerbalken schuiven zit ook extra materiaal bij zoals spiegeltje haakje ect. Ja niet normaal voor DAT geld. Zit op gsm nu dus wat onduidelijk. Met DAT apparaat leer je het inwendige van je auto wel kennen. Voorbeeld. Stel je wil van de accu draad rechtstreeks naar radio. Trek je wat van die zwarte doppen los en kijken waar je ergens uitkomt. Super handing. Ook om in wendige roest te ontdekken

        Comment


         #23
         Ah zo'n ding, das niet gek voor €20,- zal eens kijken.
         www.naafdopjes.nl Te koop: 1988 340 Basic CVT *nieuwstaat*

         Comment


          #24
          https://nl.aliexpress.com/item/40009...27424c4dOXs9b8

          Volgens mij mag het niet van de forum regels maar dan kom ik daar dadelijk wel achter. Iedereen begrijpt natuurlijk wel dat ik niks met die chinees van doen heb en er geen enkel belang bij heb. Heb die van 3 meter bij mij was die nog 19 euro. Pas black friday geweest, en na blackfriday zijn de prijzen standaard te hoog. Zal volgende maand nog een paar euro goedkoper zijn.

          Het is wel een vrij groot apparaat dus je loopt kans dat je invoerrechten moet betalen zeker ook omdat die gast het gewoon in de doos opstuurt dus iedereen kan zien wat er inzit. Maar als het onder de 22 euro is en dat is 27 dollar net niet... moet je dus belasting betalen als je pecht hebt. Op doos staat 5 dollar, maar als je pech hebt vragen ze factuur. Wil je zeker zijn? Paar weken wachten is hij waarschijnlijk weer de oude prijs.

          Voordeel van deze is dat hij een harde kabel heeft, dus dat je de camara in de juiste positie kunt draaien. Geen zachte kabel waardoor je er eigenlijk niks mee kan. Je hebt er trouwens ook, die je letterlijk met de kop 360 graden kunt draaien maar die zijn 200 euro.... (ex btw ex invoerrechten) Er zit een accu in die gaat 20 a 25 minuten mee. Is in principe lang genoeg. Je kunt hem daarna opladen met je telefoonsnoer. Je kunt er een SD kaart in doen en de boel opnemen. Niet meegeleverd de SD kaart en de oplader ook niet. Er zitten ook allerlei haakjes en spiegeltjes bij zodat je op z,n kop kunt kijken. Het beeld is belachelijk goed. Erg scherp.

          Oke... hij rekent ook ineens verzendkosten. Deed hij bij mij niet. Anders kun je ook een andere zoeken. Verzendkosten zijn 9 euro, terwijl ik heel dat pakket voor 18 euro zoveel had. Verzendkosten tellen niet mee voor de waardebepaling. Met andere woorden als het apparaat onder de 22 euro is, en de verzendkosten zijn 9, is het alsnog belastingvrij. Je kunt op deze site ook naar een andere digital endoscope zoeken of draadcamara.
          Last edited by Markvictor; 16-11-2020, 07:06.

          Comment


           #25
           Ik heb een endoscoop die ik op m'n telefoon kan aansluiten. Is wat goedkoper en iets beter beeld; immers als er geen beeldscherm aan zit, hoef je die ook niet te betalen.

           Super handig ding, ik heb ermee in de cilinders van m'n Chevy gekeken om te zien hoe de cilinderwanden er aan toe zijn.
           sigpic

           Comment


            #26
            Klopt die heb je ook, is in feite hetzelfde, en goedkoper. Die heb je al voor 5 a 15 euro.

            Daarbij gaat je batterij dan ook langer mee dan 25 minuten. (al is dat wel lang zat)

            Ik ga er zelf nog mijn benzineleidingen mee controleren. Natuurlijk kan touwtje aan vast knopen en trekken ook, maar dit is toch echt makkelijker.

            Die dure van 200 euro is echt top. Kun je de kop roteren doormiddel van knop. Maar beetje overbodig hoor. De hobbyist gebruikt hem toch bijna nooit en dan kost het enkel wat meer tijd voor hetzelfde effect.

            Vergeet trouwens niet 1 jaar geleden waren die krengen nog 50 euro. Met andere woorden die met beweegbare kop kan goed over 3 jaar ook 50 euro zijn.

            Comment

            Working...
            X