Aankondiging

Collapse

Nieuw forum

Beste leden,

Welkom op het 'nieuwe' forum. Zoals je al ziet ziet het er wat meer 2021 uit dan ons 'oude' forum. We hebben met de grootste zorgvuldigheid alle berichten en foto's over gezet. In de komende weken zal er nog hard gewerkt worden aan het uitbreiden van functionaliteiten en nog wat kleine uitdagingen op de achtergrond.

Je kunt inloggen met je gegevens zoals je die ook op het oude forum gebruikt.
Omdat het nieuwe forum met grotere plaatjes werkt als avatar/profiel plaatje is het van belang dat je in je profiel een nieuw plaatje upload. Mocht je een probleem hebben met foto's uit je fotoalbum, controleer dan even of je fotoalbum als zichtbaar staat.

Voor meer informatie over de upgrade van het forum en loop je tegen zaken aan? Meldt dit dan aub in het topic onder Discussie, Algemene Discussie en dan het topic 'Forum update' zodat we deze op onze werklijst kunnen plaatsen. Rechtstreekse link: http://forum.v3c.nl/forum/discussie/...6-forum-update

Heel veel plezier met rondkijken en gebruiken!


Met vriendelijke groet,

Diede van Abs
Kevin Kloosterman
Bekijk meer
See less

Jaloezie achterruit Volvo 340

Collapse
X
 
 • Sorteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

  Jaloezie achterruit Volvo 340

  Hoi Volvo maatjes,

  Ik ben op zoek naar een jaloezie voor de achterruit. Het gaat om een Volvo 340 DL uit 1987. Weet iemand hoe ik hier aan kan komen? Via via zou ik hem kunnen krijgen voor €600,- maar dit vond ik iets te duur.

  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg,

  Luuk
Working...
X