Aankondiging

Collapse

Nieuw forum

Beste leden,

Welkom op het 'nieuwe' forum. Zoals je al ziet ziet het er wat meer 2021 uit dan ons 'oude' forum. We hebben met de grootste zorgvuldigheid alle berichten en foto's over gezet. In de komende weken zal er nog hard gewerkt worden aan het uitbreiden van functionaliteiten en nog wat kleine uitdagingen op de achtergrond.

Je kunt inloggen met je gegevens zoals je die ook op het oude forum gebruikt.
Omdat het nieuwe forum met grotere plaatjes werkt als avatar/profiel plaatje is het van belang dat je in je profiel een nieuw plaatje upload. Mocht je een probleem hebben met foto's uit je fotoalbum, controleer dan even of je fotoalbum als zichtbaar staat.

Voor meer informatie over de upgrade van het forum en loop je tegen zaken aan? Meldt dit dan aub in het topic onder Discussie, Algemene Discussie en dan het topic 'Forum update' zodat we deze op onze werklijst kunnen plaatsen. Rechtstreekse link: http://forum.v3c.nl/forum/discussie/...6-forum-update

Heel veel plezier met rondkijken en gebruiken!


Met vriendelijke groet,

Diede van Abs
Kevin Kloosterman
Bekijk meer
See less

Gezocht: 340 1.4 automaat lenen/huren als verjaardagscadeau

Collapse
X
 
 • Sorteren
 • Tijd
 • Toon
Clear All
new posts

  Gezocht: 340 1.4 automaat lenen/huren als verjaardagscadeau

  Beste Volvoliefhebbers,

  Graag zou ik een vraag voor willen leggen. Als verjaardagcadeau ben ik op zoek naar een Volvo 340 1.4 automaat die ik een dag kan lenen/huren. De persoon voor wie het cadeau bestemd is heeft echt een bijzondere band met dit model vanwege zijn grote interesse in auto's uit de jaren 80 en 90 én omdat hij als kind veel tijd in 340's heeft doorgebracht. Daarbij is de automaat natuurlijk een bijzonder fenomeen. Ik wil hem graag de ervaring gunnen er ook eens in het echt mee op pad te gaan.

  Natuurlijk wordt er voorzichtig en rustig mee omgegaan in het geval we een auto een dag kunnen lenen/huren. En eigenlijk zoek ik een auto meer richting het noordoosten van het land zodat de startplek ook goed te bereiken is. Als ik het goed heb begrepen kan er een aparte autoverzekering voor één dag worden afgesloten zodat in het uitzonderlijke geval er toch iets gebeurt dit niet voor rekening van de uitlener komt.

  Ik ben benieuwd of iemand een geschikte auto hiervoor heeft (of iemand anders kent). Alvast dank voor een reactie!

  #2
  Dag Johan,
  Wat een leuk idee! Helaas kan ik zelf weinig voor je doen want ik woon juist in het Zuid-westen. Ik hoop dat iemand je kan helpen.

  Comment

  Working...
  X